Muutaman väkisin nukutun tunnin jälkeen nousin tuijottamaan asuntoni kalskeaa ilmapiiriä. Kämppä on sotkuinen sillä en vain ole ehtinyt enkä jaksanut siivoilla. Huomenna, tai siis tänään, otan vahingon takaisin. Ostin myös uuden pyörän varastetun tilalle. Se oli harkittu ostos, mutta ei minun sitä ihan vielä pitänyt ostaa. Mutta sain sen poikkeuksellisen edullisesti tutulta myyjältä. Huomenna odottaa ropakaarien asennus, satulan nostaminen, ylämäkikahvojen virittäminen ja uuden fillarin korkkaaminen. Nyt pyörässä on kaksi erillistä lukkoa, ja aion jokaikinen kerta pultata sen tolppaan kiinni niin, että kukaan idiootti et sitä saa varastettua!

Viikonlopun pelin jälkeinen lihassärky on aivan mieletön. Käsien ojentajat ja hartiat ovat aivan jumissa. Tunnin sulkapallovuoro mukavasti avasi lihaksia, mutta silti niitä särkee. Varsinkin kun nostelen jotain. Kävimme lävitse seuraavaa peliä varten muutamia teknisiä seikkoja ja asioita, ja minua jännittää jo nyt mennä pelaamaan sillä tiedän että siitä tulee rankka. Mutta mitään ei ole hävittävänä. Peliin lähdemme selkeinä altavastaajina, mutta meillä on kaikki taidot voittamiseen!

Minusta tuntui hyvältä avautua ystävälle eräästä asiasta, jota olen pitänyt sisälläni koska en vain ole osannut/uskaltanut siitä puhua. Tuntui hyvältä kun joku ymmärsi minua ja rohkaisi ja kertoi viisauden sanoja.

Kohta on toinen yövuoro takana, vielä olisi yksi edessä. Työtoverin kahvi pitää minut hereillä varmasti viikon!