Osin lorvailtu päivä jatkui lorvailulla paikallisessa juottolassa kavereiden kanssa limpsaa kitaten ja trivial pursuitia pelaten! (Kännisääännöillä pelaten... harmi vaan, ettei kukaan juonut, sillä olisin taatusti ollut vakaakätisin porukasta ja olisin saanut kynytettyä ilmaiset juomat... Toisen kerran sitten). No okei. Pesin mä 3 koneellista pyykkiäkin tänään. Sain viimein vaihdettua lakanat (ja pyykivuori oli kohonnut hälyttäviin korkeuksiin)

Mitähän muuta. Kummityttöni osaa nyt nousta tuke vasten seisomaan! Pitää mennä ihmettelmään tätä kehitysaskelta ihan lähempää. Siskon pojan alkuelämän kehityskaaren seuraaminen jäi omien ongelmieni varjoon ja päätin olla mukana Sannan elämässä ihan alusta asti enemmän.

Unirytmit on taas kerran sekaisin. Nukuin valvottujen yövuorojen jälkeen melkeinpä kokonaisen vuorokauden ja nyt sitten sen seurauksena valvoin viime yön ja uhkaavasti näyttää siltä, että valvon tämänkin yön. Eikä varmaan auttanut, että tulin baarista hetki sitten. Huomenna olisi taas aamuvuoro... eipähän tarvitse kauaa maata sängyssä tyhjän panttina.

Töitä olisi vielä 4 vuoron verran, ellei sopimustani nyt sitten jatketa suoraan niin, että aloitan tekemään samantien kesälistaa. Jos sopimus on katkolla kesään asti, saan mahdollisuuden viettää 1 1/2 kuukautta lomaa. En ole kunnolla lomaillut pitkään aikaan. Ja nyt minulla olisi jopa varaa siihen... Ajattelin keskittyä enemmän treenaamiseen ja psykoon. Mutta ei pidä suunnitella liikaa. Ei ainakaan ennen ensi maanantaina kun tämä lista loppuu. Töitä olisi kyllä ihan mukava tehdä, kun olen taas päässyt rytmiin kiinni!

H oli kuuntelemassa Björkiä. Olen kyllä vähän kateellinen... Varsinkin kun itselläni meni Sigur ros sivu suun...

Nyt taidan kömpiä puhtaisiin lakanoihin lämpimään. Ehkäpä aloitan uuden kirjan lukemisenkin...