Sain vihdoin edes yhden kurssin suoritettua ilman yhtään poissaoloa! Nyt vielä pitäisi väsätä lopputyö, jonka aion huomenna mennä kirjastolle tekemään. Haluan kaikki opiskeluhommat pääosin pois alta ennen kuin menen töihin. Sitten en ainakaan saa mitään tehtyä... Suullinen esitelmä, jota niin kovasti jännitin, meni yllättävän hyvin. Vaikkakin ääni vapisi, enkä saanut sanotuksi kaikkea mitä oli aikomus. Minn pitäisi varmaan mennä johonkin puheviestinnän tai ilmaisutaidon kurssille, jotta saisin tätä esiintymisjännitystä vähennettyä. Viime yönä unet jäivät taas vähille, joten silläkin oli varmasti osansa jännityksen lisäämisessä!

Masennuslääkkeen annos nostettiin kaksinkertaiseksi ja sain päälle vielä unilääkkeet tarvittaessa käytettäväksi. Olen jotenkin skeptinen ja haluton käyttämään bentsodiatsepaameja (vaikka tiedän, että niistä todennäköisesti on apua). Se on lääke johon voi niin kauhean helposti jäädä koukkuun (olen kohdannut aivan liian monta potilasta, jotka eivät saa unta ilman uninappia). Mutta on kuitenkin ihan hyvä, etä on jotain millä katkaista valomisputki, jos se menee liian pitkäksi tai jos väsymys alkaa oikeasti kunnolla haitata elämääni ja keskittymiskykyäni. Olen vaan aika herkkä lääkkeille, joten Tenoxin kaltainen lääke voi viedä mut aikamoiseen tokkuraan. Unta ainakin mitä todennäköisimmin saan ja sehän se on tärkeintä! Toivottavasti tällä lääkeannoksen suurentamisella olisi toivottu vaikutus. En haluaisi enää vaihtaa uuteen lääkkeeseen... Jos tämä ei käy, niin todennäköisesti lopetan masennuslääkkeiden käytön kokonaan. Kyllähän niitä jo melkein se "vaadittu" puoli vuotta on käytetty...

Oli virkistävää käydä äitini luona tänään. En ole jaksanut/ehtinyt häntäkään tavata ja jutella varmaan kahteen kuukauteen (ellei oteta huomioon pikaisia moikkauksia). Oli ihana keskustella asioista jotenkin vapaammin. Äiti tosin hieman taisi järkyttyä, kun kerroin että sain unilääkereseptin. Hän ei ollut tainnut aivan tajuta kuinka vaikea uniongelmani oikeastaan on. Kaipa sitä on vaikea käsittää sellaisen, jolla ongelmia unen saannissa ei ole.

Nyt taidan alkaa katsomaa leffaa, jonka kävin ostamassa. Olen kuullut tästä paljon hyviä ja huonoja kommentteja, joten päätin sen ostaa kun siihen törmäsin ja halvalla sain.