Voi kun tekisi mieli mennä nukkumaan. En kuitenkaan haluaisi vielä, sillä ajattelin tehdä tänään vielä yhden työn loppuun. Valvoin yöllä johonkin klo 5 saakka ja heräsin 8 aikaan siihen, kun remonttimies jyräsi naapuriasunnossa timanttiporalta kuullostavalla laitteella. Voi miten virkistävä herästys... Aamu meni verkkokurssin kommentteja kirjoittaessa ja sitten riensin kokoustamaan. Suunnittelemaan ainejärjestörinetoja. Pienen kaupunkiekskursion jälkeen riensin hyvällä mielellä kotiin.

(yöh, telkassa italiaano pilkkoo mustekalaa. Ikävän näköistä hommaa)

Minulla on tänään poikkeuksellise hyvä olo. Eilinen ärsyynnys ja masennus on lähestulkoon poissa. odotan mielenkiinnolla viikonloppua, sillä nyt kun olen tehnyt kaikki viikonlopulle tarkoitetut tehtävät, saan oikesti vain loikoilla ja levätä. Ajattelin käydä äitini luona vierailulla ja ehkä moikkaamassa siskoanikin (minun pitäisi puuhailla heidän tietokoneensa parissa ja asennella ohjelmia ja polttaa kuvia)

Jeesjees. Nyt tekemään tehtävä loppuun, niin vapaa voi alkaa. Huomenna ei ole luentoja, joten pääsen pitämään pitkän viikonlopun!